POLEDNÍ MENU 14.1. – 17.1.
Podáváme od 11:00 do 15:00
Pondělí
Otevřeno od 15:00
Úterý
Hovězí vývar masem a nudlemi (1,3,9)
1. Tortilla s trhaným telecím masem, hranolky (1,3,7,10,12) 169,-
2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-
Středa
Kulajda (1,3,7,9)
1. Domácí sekaná s panenkou, kyselé zelí, vařený brambor (1,3,9,12) 169,-
2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-
Čtvrtek
Gulášová (1,9,12)
1. Španělský ptáček z telecí kýty, jasmínová rýže (1,3,9,10,12) 179,-
2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-
Pátek
Boršč (7,9,12)
1. Bramborový placek s pikantní masovou směsí, salát coleslaw (1,3,7,9,12) 169,-
2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-