POLEDNÍ MENU 14.1. – 17.1.

Podáváme od 11:00 do 15:00

Pondělí

Otevřeno od 15:00

Úterý

Hovězí vývar masem a nudlemi (1,3,9)

1. Tortilla s trhaným telecím masem, hranolky (1,3,7,10,12) 169,-

2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-

Středa

Kulajda (1,3,7,9)

1. Domácí sekaná s panenkou, kyselé zelí, vařený brambor (1,3,9,12) 169,-

2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-

Čtvrtek

Gulášová (1,9,12)

1. Španělský ptáček z telecí kýty, jasmínová rýže (1,3,9,10,12) 179,-

2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-

Pátek

Boršč (7,9,12)

1. Bramborový placek s pikantní masovou směsí, salát coleslaw (1,3,7,9,12) 169,-

2. Smažené žampióny, vařený brambor, tatarka (1,3,7,10) 179,-